dikter och poesi på nätet - www.diktkonst.se - Här kan du själv publicera en dikt.
dikter direkt till din mobiltelefon - mobil.diktkonst.se

kvinna som lser poesi

Sk bland dikterna
  Skruta
Diktsamlingar
folder bild Senast inkomna dikter
Skruta Sorgliga dikter
Skruta Dikter om kärlek
Skruta Olycklig kärlek
Skruta Brott och Straff
Skruta Dikter om glädje
Skruta Övriga dikter
Skruta Fler kärleksdikter
Skruta Dikter om liv och död
Skruta Dikter om vänskap
Skruta Roliga dikter
Skruta Bröllopsdikter
Skruta Dikter som rimmar
Skruta Dikter om längtan
Skruta Dikter om ångest
Skruta Äldre dikter
Skruta Fler övriga dikter
Skruta Fräcka dikter
Skruta Korta dikter
Skruta Krlekspoesi
Skruta Krleksdikter
Skruta klassiska dikter
  Skruta Allmnna dikter
  Skruta Krlek
  Skruta Sorg
  Skruta Edith Sdergran
  Skruta Gustaf Frding
  Skruta Dan Andersson

Diktens namn: Att bli srad
Frfattare: Juliano Jaskiewicz


Att bli sårad från sin partner kan oftast ta mkt svårt på en person, man känner sig alldeles ensam och att livet är svårt men egentligen är det bara något man känner, om man nu tänker efter.. Men den känslan kan ändå vara mkt svår i många år att hantera helt själv när det väl händer..


Så därför när det väl händer glöm aldrig dina vänner, för är du ensam så är det bara dom du känner.. Äkta vänner är alltid där för dig för vad som än händer i alla situationer när tiderna vrider o vänder.


Varför ska ett förhållande jämnt gå ut på spel, jag tycker det är helt fel, för älskar man varann så ska man släppa loss o slippa känna sig stel, så fuck allt det där med spel det är kraftigt fel. Man ska känna att man har varann och slippa köra ett falskt spel.. Genom att tänka ''yes'' jag vann och han/hon försvann, det där är falskt o kallt, vilket falska personer säkert tycker att det är ballt, hoppas dom en dag från gud får tillbax allt ;)


Ett hjärta är ju inte gjort utav sten utan den är sårbar o klen precis som en tjejs hud mjuk o len mellan hennes ben.. Så tänk på det leen :P


Kärlek är ju en utav det underbaraste man kan vara med om här i livet men det slutar oftast med brist på tillit vilket är mycket trist, eller så kanske beror det oftast på att den ena använder knark eller sprit eller så jobbar man för mycket o känner slit, blir förvirrad och e ifrån varann så mycket att man nästan aldrig ens har tid så slutar allt plötsligt med skit efter allt kärlek o slit :(


Men händer det, då är det viktigt att vinna tillbaka varandras tillit. Men kämpar man för äkta kärlek går man ju till och med igenom eld o strid.. Så tänk på vem du har att göra med så du inte slösar din dyrbara tid på en partner som e fuck't up o full av skit.


Fuck falskhet!! Är du falsk och plus tror ej på gud så fuck u, du kan lika gärna gå o hoppa från en bro. För vad har du som falsk person att göra här utan en tro. Att leva i denna värld e du helt enkelt inte värd så va inte kaxi innan jag skär upp din billiga hals med mitt dyrbara svärd om du nu inte vill bli upplärd!


They say What Goes Around Comes Around, so dont fuck Around.. Så en dag åker du ändå dit och blir själv behandlad som skit.. Och när det väl händer vem är det då som mår skit? Du eller den du satte dit som först mådde skit? Du såklart!!


Kommentarer p dikten

 dikter och poesi - diktkonst.se