dikter och poesi på nätet - www.diktkonst.se - Här kan du själv publicera en dikt.
dikter direkt till din mobiltelefon - mobil.diktkonst.se

kvinna som lser poesi

Sk bland dikterna
  Skruta
Diktsamlingar
folder bild Senast inkomna dikter
Skruta Sorgliga dikter
Skruta Dikter om kärlek
Skruta Olycklig kärlek
Skruta Brott och Straff
Skruta Dikter om glädje
Skruta Övriga dikter
Skruta Fler kärleksdikter
Skruta Dikter om liv och död
Skruta Dikter om vänskap
Skruta Roliga dikter
Skruta Bröllopsdikter
Skruta Dikter som rimmar
Skruta Dikter om längtan
Skruta Dikter om ångest
Skruta Äldre dikter
Skruta Fler övriga dikter
Skruta Fräcka dikter
Skruta Korta dikter
Skruta Krlekspoesi
Skruta Krleksdikter
Skruta klassiska dikter
  Skruta Allmnna dikter
  Skruta Krlek
  Skruta Sorg
  Skruta Edith Sdergran
  Skruta Gustaf Frding
  Skruta Dan Andersson

Diktens namn: Jag ville inte detta
Frfattare: Juliano Jaskiewicz


Ville ej detta


 Undrar om en dag du ska förstå att jag ville verkligen aldrig ville ha det så. I mitt hjärta känner jag att ingen kommer nånsin att vara som du, mannen som kmr att dig till fru kan känna sig lyckligt lottat medan utan dig känner ja känner mig naken och blottad.


Ingen kommer någonsin kunna ta din plats, jag vill bara ta en fet sats och hoppa över till dig och åter igen göra dig till min tjej så att du för att alltid kan vara vid min sida så mitt hjärta aldrig igen behöver lida och svida.


Varför ska kärlek sluta på ett sånt sätt, känner att hjärtat briner och mina tårar bara rinner och rinner :'( Vad var meningen om allt ska sluta så här jag svär jag va så kär vilket jag fortvarande är, jag vill för alltid befinna mig i din atmosfär.


När jag drömmer om dig så drömmer jag att du kollar på mig och ler, shitt vad jag önskar våra dagar vore fler p.g.a. att du fick mig att slappna av som ingen annan, jag va aldrig stel och utan dig e jag inte hel, jag vet att mina känslor absolut inte är fel.


Jo jo Anna, jag förstår att du ej känner det samma men saken e den att med dig ville jag verkligen stanna. Naaw.. Sist jag prata me dig sa du att du var sugen på manna :) Saknar hela dig och varje ord i detta brev är sanna, skulle gärna vilja att du kommer hem nu med det samma.


Vill bara krama om dig så hårt vilket jag tar och berättar i detta sista stycke för att kunna känna din doft som jag saknar alldeles för mycke. Sån tjej som påminner om dig vill jag gärna hitta och jag hoppas du inte tror att jag skiver detta bara för att jag tänker på din fitta.. Utan ja kände riktigt ordenkligt för dig och det är det som får mig att åter igen berätta att jag inte ville detta.


Tro inte på orden som kommer från min mun utan tro istället på mina tårar för dt är mig du sårar.


Kommentarer p dikten

 dikter och poesi - diktkonst.se